Pro Storkøkken Domicil

Pro Storkøkken er Electrolux Professional Service partner på Sjælland og Øerne. Pro Storkøkken blev stiftet i 2007 og har i dag 8 fuldt udstyrede servicevogne, der konstant kører på vejen og et hold af sparrings partnere på kontoret i Glostrup med faglig support og den daglige kontakt til vore kunder.

Vi har mere end 10 års erfaring i at servicere, reparere og vedligeholde Electrolux Professionelle produkter i den professionelle branche.

Vores teknikere har stor viden omkring Electrolux Professional udstyr og er løbende under uddannelse for at dygtiggøre sig. Vores servicevogne er udstyret med de gængse reservedele, så mange serviceopgaver løses ved første besøg.

Vores daglig åbningstid er fra kl. 8-16.00. Fra kl. 16-20.00 er der mulighed for at komme i kontakt med den vagthavende tekniker, som har mulighed for at hjælpe. Han har også mulighed for, at sende en tekniker mod et vagtgebyr samt overtids tillæg.

På vort kontor i Glostrup har vi et særdeles velassorteret reservedelslager, hvor vi har supplerings-reservedele til servicevognene, samt salg af reservedele til vore samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde skræddersyede serviceaftaler, hvor vi i samarbejde med kunden laver en aftale, som passer ind i kundens dagligdag. Aftalen sikrer, at køkkenmaskinerne efterses med hensigtsmæssige intervaller, og nedslidte dele bliver skiftet, inden de bliver årsag til driftsstop.